Parturiliike


Parturi Profile on perustettu vuonna 1996 ja toiminut alusta asti Iso-Roobertinkadulla Helsingin Punavuoressa. Parturiliike on erikoistunut miesten hiusten ja parran käsittelyihin. Asiakastyöt tehdään korkealla ammattitaidolla huolellisesti ajan kanssa kiirehtimättä. Esimerkiksi hiustenleikkaukseen varataan aina 30 minuutin aika, jotta leikkaus ehditään myös viimeistelemään kunnolla. Meillä pääset käsittelyyn nopeasti ja helposti ilman monen päivän etukäteen ajanvaraamista. Olet tervetullut myös ilman ajanvarausta!

Parturi Profilen lähtökohta on aina ensin asiakas ja sinun toiveesi. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen, joka tarkoittaa hyvää asiakaspalvelua sinulle joustavilla aukioloajoilla.

Olen itse pitkänlinjan parturialan ammattilainen 45-vuoden työkokemuksella jo vuodesta 1979 lähtien. Minua voikin jo pikkuhiljaa sanoa parturialan konkariksi. Uskon vahvasti siihen, että kerran käytyäsi jäät taloon jopa vuosiksi, kuten vuosikymmenien kanta-asiakkaanikin. Toivotan kaikki uudet ja nykyiset asiakkaani lämpimästi tervetulleiksi ammattilaisen taitaviin käsiin. Soita heti ja varaa aikasi!

Puh. 0400-514 247


Terveisin parturisi,käsityöläinen ja pienyrittäjä

Sakari Kivivuori